Login
Met de Remocon NET App kunt u de belangrijkste functies van uw verwarmingssysteem beheren en aanpassen aan uw behoeften.
 • Eenvoudige bediening: Altijd binnen handbereik, waar u ook bent!
  De comfortinstellingen van uw ELCO toestellen zijn slechts een klik verwijderd. Met de Remocon NET App kunt u op afstand vanaf uw smartphone de gewenste temperatuur instellen, uw systeem in- en uitschakelen, een uurschema instellen en van bedrijfsmodus veranderen.
 • NIEUW! Smart Scheduling voor zorgeloos comfort. Het maakt gebruik van AI (Artificial Intelligence) om uw gebruiksgewoonten te kennen en om een automatisch aangepast tijdsprogramma voor te stellen op basis van uw gewoonten.*
 • Bespaar energie: verminder uw energiegebruik, bespaar geld en red de planeet!
  Monitor uw energieverbruik met de grafieken die beschikbaar zijn in de App. Remocon NET zal uw energie adviseur zijn door u tips te geven om meer energie te besparen en elke dag bij te dragen aan een duurzamere toekomst.*
  Gebruik de functies "Tijdprogramma" en "Feestdagen" om de temperatuur aan uw dagindeling aan te passen. Voorkom energieverspilling wanneer u niet thuis bent.
 • Snelle assistentie: Geniet van de gemoedsrust, Remocon NET is altijd bij u!
  Ontvang een real-time pushmelding van de App in geval van een storing in uw ELCO-systeem. De App geeft gedetailleerde informatie inclusief de foutcode en de beschrijving om een meer effectieve technische assistentie en interventie te faciliteren.
 • Smart Home Comfort: het middelpunt van uw geconnecteerd huis! Spraakbesturing maakt uw leven nog eenvoudiger en slimmer. Remocon NET is compatibel met de belangrijkste smart home- en spraakbedieningsoplossingen op de markt, waaronder Apple HomeKit, Amazon Alexa en Google Assistant.** (Gebruik Amazon Alexa / Google Home / Apple HomeKit logo's)

Remocon NET App is beschikbaar voor smartphones. Deze kan gratis worden gedownload in de App Store voor IOS-apparaten of in de Google Play Store voor Androis-apparaten.

*Deze functie is niet beschikbaar wanneer het apparaat is aangesloten via REMOCON NET B. Een van deze ELCO-apparaten moet in de referentiekamer zijn geïnstalleerd om deze functie te kunnen gebruiken: REMOCON PLUS / REMOCON RS 100 / REMOCON RSW 100 / REMOCON SMART E

**Compatibiliteit met smart home apparatuur is afhankelijk van het type product en het land waar u woont. Apple HomeKit is alleen beschikbaar met de REMOCON SMART E slimme thermostaat. Amazon Alexa en Google Assistant zijn beschikbaar met de volgende thermostaten: REMOCON PLUS / REMOCON SMART E / REMOCON RS 100 / REMOCON RSW 100. Als ten minste een van deze thermostaten niet compatibel is met uw ELCO-systeem, zijn smart home appartuur op dit moment niet beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.